Ook dit jaar organiseerde buurtvereniging Boldershof met Halloween weer een leuke spooktocht door het Laakbosje van Druten. Ondanks de Herfstvakantie kwamen er op vrijdag 30 oktober 2015 toch bijna 30 kinderen samen met hun ouders / begeleiders naar de, door enkele straatbewoners versierde, Lampionstraat. Om ervoor te zorgen dat de kindjes niet te lang hoefden te wachten hadden we per groepje een eigen tijd afgesproken, dit werkte prima!

Wederom konden we in het bos rekenen op de inzet van diverse buurtbewoners die wilden helpen met het bemannen van de posten. Zij verzorgden, in Halloween stijl verkleed, de activiteiten zoals; het maken van een echte pan met heksensoep, het proeven van vreemde/enge dingen, het spelen van diverse spelletjes, maar ook het raden van wat je voelt in het donker.

Tot onze schrik bleek wel onze Henk verdwenen. We vonden op zijn post (6) alleen nog maar een Draculamantel…dus de traktatie moesten de kinderen zelf pakken en daarna snel….wegwezen, voordat er misschien nog meer mensen zouden verdwijnen!

Bij terugkomst stond er voor iedereen uiteraard weer lekkere (warme) chocolademelk met slagroom en een heerlijke traktatie klaar. Iedereen keek terug op een geslaagde Halloweentocht.

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!