2603, 2023

De Alleskunner!

Hallo allemaal,

Op zondag 19 maart 2023 was het zover, de buurtactiviteit De Alleskunner! Vanaf 15.00u was de inloop en begonnen we met een lekker bakje koffie en thee. Om 15.30u zijn we na een korte uitleg gestart. De jongste deelnemers waren 11 jaar en de oudste…dat laten we even in het midden. We hadden een groep jeugd en een groep volwassen en beiden streden ze voor de titel de Alleskunner. Ze hebben spelletjes gespeeld van de stoelendans, paperclips rijgen, een rebus oplossen tot het scoren van doelpunten. Het waren 11 spellen in het totaal en na ieder spel mochten alle afvallers weer gewoon opnieuw mee doen. Door een spel te winnen kon je letters verdienen die een belangrijke rol speelde bij het Eindspel. Dit eindspel is uiteindelijk gewonnen door Annemiek en Juul. Zij zijn de echte Alleskunners, maar de rest heeft het ook fantastisch gedaan.

Iedereen kreeg een zilveren medaille met “Well Done” en de winnaars een gouden met “Winner” en op de achterkant de tekst: “De Alleskunner” Buurtvereniging Boldershof 2023. Tot slot hebben we gezellig met elkaar nog een drankje gedronken en lekker frietjes met een snack gegeten van de Smulpaap.

Kortom, een zeer geslaagde middag met elkaar en wie weet voor herhaling vatbaar…

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!

2204, 2022

Pasen 2022

Hallo allemaal,

Na twee lange jaren mocht het eindelijk weer..

We konden onze traditie weer oppakken op eerste paasdag. En we hadden er weer enorm veel zin in.. En gelukkig jullie ook! Vele enthousiaste kinderen en ouders wisten de weg naar Paulies weer te vinden..

De paashaas had met zijn vriendjes weer zijn best gedaan om de eitjes te verstoppen. En dit jaar waren er ook nog drie grote gouden eieren bij, waar de gelukkige vinder een prijsje mee kon verdienen. Iedereen was super fanatiek. De eieren werden verzameld in een mandje en daarna natuurlijk meteen weer op zoek naar de volgende. Heerlijk om te zien!

Ondertussen kletsten de ouders bij in het zonnetje met een bakkie koffie en wat lekkers. Het was weer een gezellige ochtend. Hartstikke bedankt voor jullie komst en enthousiasme.

Tot volgend jaar!

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!

2602, 2020

1e prijs Kwartjesreut en 3e prijs grote Maas en Waal reut

Hallo allemaal,

Wij zijn dit jaar wederom weer in de prijzen gevallen!

1e prijs Kwartjesreut Druten

3e prijs Grote Maas en Waal reut

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!

405, 2019

Pasen 2019

Hallo allemaal,

Op een heerlijk zonnige eerste Paasdag heeft de paashaas heel wat eitjes verstopt rondom Paulie’s voor de kinderen van buurtvereniging Boldershof. Er ging alleen iets mis. De paashaas was zijn tandenborstels kwijtgeraakt tijdens het verstoppen. En dat terwijl een tandenborstel erg belangrijk is voor een paashaas die zelf ook graag chocolade-eitjes eet! Rond de 20 kinderen gingen snel op zoek naar de tandenborstels én de paaseitjes. Ondertussen genoten ouders in de zon van een heerlijk bakje koffie of thee. Al snel kwamen de kinderen terug met gevulde mandjes, maar de zoektocht naar de tandenborstels was wat lastiger. Na een lang speurwerk vonden Finet en Julian van den Hurk de tandenborstels terug. Voor hen had de paashaas nog een klein presentje!

Al met al was het weer een geslaagde paasactiviteit van onze buurtvereniging!

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!