2910, 2023

Haloween 27 oktober 2023

Op vrijdag 27 oktober 2023 hebben wederom diverse buurtgenoten een geweldige Halloweenavond mogelijk gemaakt voor de kinderen uit de buurt.

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!

2910, 2023

Buurtfeest 7 oktober 2023

Een kleine impressie van een groots buurtfeest!

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!

205, 2023

Pasen 2023

Het was zover, op eerste Paasdag konden er weer paaseieren gezocht worden met de Buurtvereniging. Wederom hadden wij geluk met het weer. Een mooie blauwe lucht met een heerlijk zonnetje. Ontzettend veel eieren waren er dit jaar verstopt, waaronder twee gouden eieren. Diegene die een gouden ei zou vinden kon een klein prijsje verdienen.

Jong en oud stonden in de startblokken om te beginnen met zoeken. Het viel op dat de “oudere generatie“ fanatiek aan het aanmoedigen was en graag ook nog wel paaseieren hadden willen zoeken !! Wat was het leuk om te zien hoe enthousiast de kinderen weer waren. Er werd in bomen geklommen en zelfs onder de struiken lagen kinderen. Dit alles om maar de gouden eieren te vinden. Want die waren dit jaar wel heel erg goed verstopt…. Maar gelukkig zijn ze ook dit jaar toch weer gevonden.

Het was weer een geslaagde ochtend ! Veel gezelligheid, mooi weer en blije gezichtjes.
Hartstikke bedankt voor jullie komst !! Erg leuk dat jullie erbij waren.

Tot volgend jaar !!!

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!

2603, 2023

De Alleskunner!

Hallo allemaal,

Op zondag 19 maart 2023 was het zover, de buurtactiviteit De Alleskunner! Vanaf 15.00u was de inloop en begonnen we met een lekker bakje koffie en thee. Om 15.30u zijn we na een korte uitleg gestart. De jongste deelnemers waren 11 jaar en de oudste…dat laten we even in het midden. We hadden een groep jeugd en een groep volwassen en beiden streden ze voor de titel de Alleskunner. Ze hebben spelletjes gespeeld van de stoelendans, paperclips rijgen, een rebus oplossen tot het scoren van doelpunten. Het waren 11 spellen in het totaal en na ieder spel mochten alle afvallers weer gewoon opnieuw mee doen. Door een spel te winnen kon je letters verdienen die een belangrijke rol speelde bij het Eindspel. Dit eindspel is uiteindelijk gewonnen door Annemiek en Juul. Zij zijn de echte Alleskunners, maar de rest heeft het ook fantastisch gedaan.

Iedereen kreeg een zilveren medaille met “Well Done” en de winnaars een gouden met “Winner” en op de achterkant de tekst: “De Alleskunner” Buurtvereniging Boldershof 2023. Tot slot hebben we gezellig met elkaar nog een drankje gedronken en lekker frietjes met een snack gegeten van de Smulpaap.

Kortom, een zeer geslaagde middag met elkaar en wie weet voor herhaling vatbaar…

Mocht je nog een paar foto’s willen zien, kijk dan op onze fotopagina!